Zimní tábor Zlaté Hory 10.-17.3.2018



Letošní zimní tábor jsme se rozhodli strávit ve Zlatých Horách na skautské Dřevěnce a vyzkoušet lyžování na sjezdovce Příčná, kde mají čtyřsedačkovou lanovku. Jelikož ne všichni jsou lyžaři, tak jsme se rozdělili na dvě skupiny – lyžaři a chodci. Lyžaři pod vedením Pusy – Majda, Honzík, Míša, Maruška K. a Valča trávili celé dny na sjezdovce a chodci pod vedením Komára – Lukáš, Marek, David, Lucka a Maruška poznávali okolí Zlatých Hor.
Ráno jsme se rozhýbali na rozcvičce, kuchyň připravila jídlo pro všechny + svačinky na celý den a vyráželi jsme z chalupy na sjezdovku nebo na procházku. Večer nás čekala teplá večeře a spousta her v chalupě.
Odpočinkový den jsme strávili na bazéně v České vsi.
Počasí nám celkem vyšlo, i když dva dny pršelo, ale to nás neodradilo ani od lyžování ani od procházky na závěr týdne začlo sněžit, takže jsme si v pátek a sobotu užili i nový prachový sníh.
Během týden jsme si vyrobili ozdobu z CD a sněhuláky z PET víček. Bojovali v turnaji Piškvorek a Pexesa, lovili PET víčka a zdolali slalom, za který první tři dostali medaile a sladké odměny. Dva večery jsme strávili v kině u Lichožroutů a Konečně doma. Poslední večer jsme si zahráli bowling.
Na táboře byli: Pusa, Komár, Kiki, Tomáš, Valča, Lucka, Maruška a z nečlenů oddílu Lukáš, Majda a Honzík, Maruška a Míša, Marek a David.

Další fotky najdete zde

Děkujeme všem za účast a super týden