Jarní prázdniny - Zimní tábor Zlaté Hory 3.-10.2.2019



Letošní zimní tábor jsme se opět rozhodli strávit ve Zlatých Horách na skautské Dřevěnce a vyzkoušet lyžování na sjezdovce Příčná, kde mají čtyřsedačkovou lanovku. Jelikož ne všichni jsou lyžaři, tak jsme se rozdělili na dvě skupiny – lyžaři a chodci. Lyžaři pod vedením Pusy – Majda, Honzík, Míša, Maruška K., Maryška, Valča, Šimon, Kiki, Marek a David trávili celé dny na sjezdovce a chodci pod vedením Míši – Patrik, Lucka a Adrianka poznávali okolí Zlatých Hor.
Ráno jsme se rozhýbali na rozcvičce, kuchyň připravila jídlo pro všechny + svačinky na celý den a vyráželi jsme z chalupy na sjezdovku nebo na procházku. Večer nás čekala teplá večeře a spousta her v chalupě.
Odpočinkový den jsme strávili na bazéně v České Vsi.
Počasí nám vyšlo perfektně. Když jsme v neděli přijížděli do Zlatých hor, tak nebylo nikde po sněhu ani památky, ale ráno jsme se vzbudili do pohádkové zimy. Takže jsme celý týden mohli řádit na sjezdovce a chodci mohli na lopatách a pytlích řádit s námi. Letos jsme na sjezdovce uspořádali „ Slalom zvířátek“. Kdy se zvířátka vydaly na lopatách do branek a nejrychlejší si vysloužili diplom a medaili.
Během týden jsme si vyrobili ozdobu z šátky na hry, třpitivý sliz a pokusili se vyrobit JOJO, bojovali jsme v turnaji Piškvorek. Dva večery jsme strávili v kině u Coco a Raubíř Ralf. Poslední večer jsme si zahráli bowling.
Na táboře byli: Pusa, Francin, Míša, Valča, Lucka, Maryška, Šimon, Kiki, Marek, David a z jiných oddílů Patrik, Majda a Honzík, Maruška a Míša.

Další fotky najdete zde

Děkujeme všem za účast a super týden