Bohumín 22.9.2019




Na první výpravu v novém školním roce jsme vyrazily vlakem do Bohumína. Jelikož jsme tady už byly loni, tak jsme si naplánovaly naše tradiční aktivity a nejdříve vyrazily do Hobby parku na Mauglího stezku, zoo a dopravní hřiště, pak jsme vyrazily na adventure minigolf a náš sportovní den jsme zakončily v aquaparku.

Jelikož jsme byli v Bohumíně už ráno, tak jsme si užily hobby park s cca deseti lidma, odpoledne když jsme se vracely z bazénu, tak už byl park plný dětí a rodin a na všechny atrakce se muselo dlouho čekat, nebo se na ně nedalo vůbec dostat. To stejné bylo na Golfu, kde krásně svítilo sluníčko a my si užily všech 18 jamek jen ve třech, takže jsme za hodinu stihly zahrát dvě hry, což bylo super. Po golfu jsme si daly oběd, Lucka si dala tortillu a Valča si dala pizzu Hawaj. Když jsme šly k bazénu, tak jsme si ještě střihly návštěvu Infocentra ve věži, kde jsme si vyjely výtahem nahoru na vyhlídku a dolu seběhly po 159 schodech a pak už hurá na bazén. Jelikož venku bylo nádherně, tak i tady jsme byly skoro samy a mohly jsme řádit na tobogánu, ve venkovním bazénu, kde nám krásně svítilo sluníčko a na skokanských můstcích, kde jsme trénovaly skoky do vody.

Na zpáteční cestě jsme se ještě stavily do Hobby parku, ale už nás to nebalilo jako ráno, jelikož tam bylo spoustu lidí. Pak už jsme se vydaly na vlak a hurá do Ostravy.



Na výpravu jely: Pusa, Vali a Lucka

Další fotky najdete zde

Bylo to super …