Předtáborovka Nový Hrozenkov 12.-14.6.2020




Po Covid-19 odmlce jsme vyrazili na třídenní výpravu. Jelikož stále platí opatření kvůli Covid-19, tak jsme vyrazili ven na louku, kde víme, že se nemůžeme nakazit.
V pátek jsme se sešli na nádraží Ostrava-Svinov a vyrazili vlakem s rouškami na ústech směr Hranice na Moravě, kde jsme přestoupili opět na vlak směr Vsetín a tady jsme přestoupili na autobus směr Nový Hrozenkov. Cesta vlakem proběhla v pohodě a na tábořiště nás čekala 2 km procházka s plnou polní. Na tábořišti jsme si v jídelně postavili stany, povečeřeli a šli spát.
V sobotu ráno jsme posnídali, vyrobili ohniště, lavičky a zašli na dřevo, abychom si mohli uvařit oběd. Potom jsme se vydali údolím Brodské ke studánce pro vodu. Po cestě jsme si prohlídli Luční mokřad. Po návratu jsme si uvařili gulášek a vyrazili na Balaton k vodě, jelikož bylo hezky. Na večeři jsme si dali buřty a večer zahráli pár her, pak už jsme ulehli do stanu. V neděli už nás čekalo balení, úklid tábořiště a odjezd domů. Jelikož jsme to zvládli rychle, tak byl čas i na pár vodních her, učení a opakování uzlů a procházka k vlaku. Zpátky jsme celou cestu jeli vlakem.


Na předtáborovce byli: Pusa, Kája, Komár, Vali, Lucka, Matěj, Viki, Katka, Domča a Péťa

Další fotky najdete zde

Všem děkuji za super akce a už se těšíme na tábor