Oddílovka whatsapp 3.11.2020





Jelikož opět všude řádí COVID 19, tak jsme museli Oddílovku udělat přes počítač a opět zahrát pár her on-line a bohužel jsme se nemohli vidět osobně a pobavit se osobně. Začali jsme vyhodnocením bodování za měsíc říjen. Na prvním místě skončila Kačka s 181,6 body, druhý byl Mája se 173,6 body a na třetím místě byla Valča se 158 body.
Pro všechny jsme si připravila hry, které jsme jím poslala přes whatsapp. V jedné měli za úkol spojit příslušná podstatná a přídavná jména nebo zájmena a v druhé hře si vzali posunutou abecedu a zašifrovali větu tak, aby A=F . Věta byla začátek písničky: NEZACHÁZEJ SLUNCE, NEZACHÁZEJ JEŠTĚ, JÁ MÁM POTĚŠENÍ NA DALEKEJ CESTĚ …. Třetí hra už byla více interaktivní a měli za úkol: Vymysli řadu písmen a napiš ji ostatním. Ostatní mají za úkol napsat z těchto písmen větu, tak aby každé slovo z věty začínalo daným písmenem. Např.: V J B V D – a věta: Včera jsem byl v divadle. Za každou správnou větu dostali 10 bodů.
Na konci naší virtuální Oddílovky jsem vyhlásila výsledky a počat bodů: Vali - 53, Kačka - 83,Lucka - 40, Sofča - 93, Adélka a Klárka 67. Všem moc gratuluji a doufám, že příště se už uvidíme osobně.


Na oddílovce byli: Pusa, Verča, Vali, Kačka,Lucka, Sofča, Adélka a Klárka

Další fotky najdete zde

Děkujeme všem za účast.